PADRINO'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Padrino's. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 14:33 De vulling op de pizza was deze keer wat weinig vooral veel korstrand bij de Pizza. De smaak was lekker.
14 nov 2022 om 0:10 Eten koud. Pizzadoos nat. 1 deel vd bestelling vergeten. En gevraagde ingredient op de pizza weg te laten zat er wel op. Geen goede ervaring.
10 nov 2022 om 10:10 We prefer to go to the restaurant but the take away was great
6 nov 2022 om 10:14 Pasta arbiata besteld en ik zeg je eerlijk: gruwelijk!! De penne hadden een klein beetje langer mogen koken maar de saus was echt restaurant kwaliteit!
23 sep 2022 om 18:51 Twee Bambi’s margherita!!! Woohooo!!!
23 sep 2022 om 13:26 Het eten was echt voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar en we komen snel een keertje in het restaurant zelf eten!
30 aug 2022 om 22:27 Opzich prima maar had betere pizza’s verwacht, jammer dat er niet gekeken wordt naar de notities.. ik vroeg om geen kaas alleen mozzarella, zat er toch kaas op alle pizza’s! Echte, goede Italiaanse pizza’s hebben geen kaas erop! Jammer
24 aug 2022 om 20:01 Was nog goed warm bij bezorging en het eten is altijd lekker bij padrino’s. Wij gaan vaker hier bestellen!
15 aug 2022 om 3:28 pizza was goed warm, lekker dunne korst en smakelijke toppings
28 jul 2022 om 21:10 Heerlijke pizza’s, iets later dan gepland, maar wel goed warm.
24 jul 2022 om 20:08 Prima!
20 jul 2022 om 22:42 Wachttijd was een uur maar werd nog eens verlengd. Uiteindelijk 1,5 gewacht. Maar ok de pizza’s smaakte er niet minder om